header

Maand archief

Welkom!

Het Visje is als christelijke peutergroep al 25 jaar een begrip in Gouda. Peuters van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar krijgen hier de ruimte om te spelen en leren.

De groepen bestaan uit maximaal 16 peuters en worden begeleid door hbo-geschoolde leidsters. Zo worden de peuters voorbereid op de basisschool. Klik hier om te kijken hoe Puk zijn dag op Het Visje eruit ziet!

Het Visje biedt ook een VVE-programma aan voor peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand. Deze kinderen komen vier dagdelen per week en worden begeleid door een vaste leidster. Voor peuters van 3 jaar en ouder is er op maandagmiddag een speciale 3+ groep, waarin peuters extra uitdaging geboden wordt ter voorbereiding op de basisschool. 

Op dit moment is er een vacature voor de vrijdag- en maandagochtendgroep. Klik HIER voor meer informatie.

 

Op deze website vindt u alle informatie over Het Visje. Neem de tijd om de pagina’s te bekijken, mail uw vraag als iets onduidelijk is, en we nodigen u van harte uit uw peuter in te schrijven! Op dit moment is er een wachtlijst van minimaal een half jaar, afhankelijk van het dagdeel. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden via inschrijvingen@hetvisje.nl. LET OP: het kan zijn dat het antwoord op uw mail in uw spambox terecht komt.

Het uurtarief voor 2023 is €10,40.

Wilt u meer weten over Het Visje of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Het Bestuur en Team van Het Visje

Nieuws

Contact

contact

Contactgegevens
Ruys de Beerenbroucklaan 3
2805 ER Gouda
06-24527283
info@hetvisje.nl