header

Maand archief

Welkom!

Het Visje is als christelijke peutergroep al 25 jaar een begrip in Gouda. Peuters van 2 jaar en 3 maanden tot 4 jaar krijgen hier de ruimte om te spelen en leren.

De groepen bestaan uit maximaal 16 peuters en worden begeleid door hbo-geschoolde leidsters. Zo worden de peuters voorbereid op de basisschool.

Het Visje biedt ook een VVE-programma aan voor peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand. Deze kinderen komen vier dagdelen per week en worden begeleid door een vaste leidster.

Op deze website vindt u alle informatie over Het Visje. Neem de tijd om de pagina’s te bekijken, mail uw vraag als iets onduidelijk is, en we nodigen u van harte uit uw peuter in te schrijven! Op dit moment is er een wachtlijst van minimaal een half jaar, afhankelijk van het dagdeel. Maar neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden via inschrijvingen@hetvisje.nl

Klik hier voor de beslisboom van BOinK (Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang) om te beoordelen of uw kind wel of niet naar Het Visje mag komen bij klachten die bij corona kunnen passen.

Het Bestuur en Team van Het Visje

Nieuws

Contact

contact

Contactgegevens
Ruys de Beerenbroucklaan 3
2805 ER Gouda
06-24527283
info@hetvisje.nl