Inschrijven bij Het Visje

Uw peuter is van harte welkom wanneer hij of zij 2 jaar en 3 maanden oud is. De inschrijving verloopt via de organisatie Opvang Nieuwe Stijl (ONS), waar Het Visje mee samenwerkt op het gebied van inschrijvingen en facturatie. Om uw peuter in te schrijven, vult u het digitale inschrijfformulier in. Het uurtarief voor 2024 is €10,60. Dit is een bruto uurtarief waarover u nog kinderopvangtoeslag ontvangt. Meer informatie hierover kunt u vinden op belastingdienst.nl/kinderopvangtoeslag.

Na de inschrijving ontvangt u binnen 7 werkdagen een email van Het Visje ter bevestiging van uw inschrijving. U krijgt in deze mail informatie over de wachtlijsten en op welke locatie en in welke groep uw kind geplaatst kan worden. Uiterlijk 4 weken voor deze datum krijgt u een plaatsingsemail met praktische informatie en een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Met het versturen van het inschrijfformulier geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Het Visje. Daarnaast geeft u aan kennis genomen te hebben van het gebruik van peutervolgsysteem KIJK! en het overdragen van de vorderingen van uw kind aan het basisonderwijs door Het Visje.

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier.